Senior Marketeer

Dit is de Boron Valuation Group
Faster. Smarter. Digitally connected. Because the real estate market deserves better. De Boron Valuation Group (BVG) is een ondernemende, innovatieve en data-gedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten: Envalue, Previcus, Legal Things, Omniboxx, Kate Innovations en Property Pass. Iedere entiteit werkt vanuit een eigen specifieke niche om de vastgoedmarkt in Nederland (en daarbuiten) voorgoed te veranderen. Mooie bedrijven in vastgoed, nog beter als groep.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een Senior Marketeer die de groei en transformatieambities van de BVG kan helpen realiseren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze interne ‘marketing agency’, het marketingteam dat werkt voor de verschillende merken.

De voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband (32-40h). Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO van Previcus Vastgoed en wordt onderdeel van het groeiende marketingteam.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en in Boxmeer. Je kunt ook hybride werken vanuit het hele land. Wij bieden een salaris tussen 4.250 en 5.000 Euro (op fulltime basis), afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een keuzebudget (16,4% boven op je salaris) waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan of kunt kiezen voor uitbetaling als extra loon. Je krijgt een laptop, telefoon en wij zorgen voor een mobiliteitsplan zodat jij overal in Nederland heen kan.

Over de werkzaamheden
De bedrijven binnen de BORON Valuation Group werken samen waar mogelijk, maar hebben elk hun eigen marketingstrategie en groeidoelstellingen. Als senior marketeer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de strategieën naar succesvolle en concrete plannen in het Nederlands én Engels.

  • Je ontwikkelt campagnes voor branding en leadgeneratie en spart met de CEO’s van de bedrijven om het juiste actieplan te maken voor elk bedrijf. Zij zijn jouw ‘klanten’ en de successen vieren jullie samen!
  • Samen met je collega-marketeer draag je er zorg voor dat alle marketingtools in ontwikkeling blijven en up-to-date zijn. Met name online marketing, content marketing en marketing automation zijn belangrijke speerpunten voor de komende jaren. Je ondersteunt de experts van de verschillende bedrijven bij het creëren van relevante content en vertaalt dit naar campagnes in HubSpot.
  • Je verzorgt het contact met de verschillende bureaus die ons ondersteunen bij onder andere PR, online marketing, HubSpot-integratie en de website. Tevens ben je in deze rol verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het marketingbudget. Tot slot bouw je mee aan de interne merkbeleving en ondersteun je bij de activatie hiervan.

Kortom, een brede rol die past bij marketeers die niet graag in hokjes denken. We zoeken iemand die ruime ervaring heeft met online marketing en project management, maar ook het hele marketinglandschap opzoekt.

Over jou.
Wij zoeken een senior marketeer met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke positie met ervaring in een dynamische en multidimensionale omgeving. Als je bijvoorbeeld ervaring hebt bij een (online) marketingbureau dan zou dat goed van pas komen!

Naast de marketingtechnische en inhoudelijk kennis en ervaring ben jij vooral een aandrijver, projectmanager, en business partner. Wij zoeken:

  • Een strategische denker. Je ziet het grote plaatje, en denkt holistisch en lange-termijn, maar weet ook concrete slagen te maken met concrete actie. Je stelt prikkelder vragen en gaat zelf op onderzoek uit.
  • Een trendsetter. Je weet van de nieuwste marketingontwikkelingen en bent niet te beroerd om deze (gevraagd of ongevraagd) te delen en nieuwe dingen uit te proberen. Daarmee inspireer je anderen om je heen.
  • Een ondernemer. Je zoekt graag contact met collega’s, haalt de informatie die je nodig hebt en blijft hen enthousiasmeren om met marketing aan de slag te gaan. Je deelt jouw visie en bouwt aan de business alsof het je eigen bedrijf is.

Affiniteit met vastgoed en proptech is belangrijk. Kennis en ervaring in deze branche is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Als je niet 100% overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt in wat je leest, horen wij ook graag van jou!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email d.vanderlocht@previcus.nl. Motivatiebrief is niet nodig!