Projectmanager / adviseur waardebepaling

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Ben je goed in organiseren? Heb je humor? Kan je snel schakelen en vind je het leuk om projecten van a tot en met z af te ronden? Dan pas je perfect in ons team.

Ons team woningcorporaties en vastgoedbeleggers bestaat uit 6 personen en maakt deel uit van Previcus Vastgoed. Wij zijn een juridische en taxatie technische dienstverlener die bedrijven, instellingen en woningcorporaties in heel Nederland helpt bij het verlagen van WOZ-waarden en het controleren van de OZB-aanslagen. Wij zijn in 2003 als eerste in Nederland begonnen met het aanbieden van deze dienstverlening. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers.

Jouw rol als Projectmanager/adviseur

Als Projectmanager pak je verschillende opdrachten en projecten op binnen onze afdeling. We werken voornamelijk voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we de WOZ-waarden, energielabels en WWS-punten. Daarnaast zijn wij het eerste aanspreekpunt voor procedure rondom de erfbelasting. Het grootste deel van de projecten loopt als een geoliede machine maar we ontwikkelen ook constant nieuwe projecten waarbij we jouw input goed kunnen gebruiken.

 Wat houdt je nieuwe functie in?

Onze opdrachtgevers zitten verspreidt door heel het land, soms bezoek je een opdrachtgever op locatie, soms overleg je digitaal. Je bespreekt met de opdrachtgever wat de wensen zijn. Je geeft advies, denkt mee en vertaalt dit naar de gemeente. Gedurende het hele proces ben jij de schakel tussen opdrachtgever en gemeente. Mocht je tijdens dit proces nieuwe kansen zien om de opdrachtgevers op meer punten van dienst te zijn, dan juichen wij dit altijd toe.

Ook als je nog maar weinig ervaring hebt in projectmanagement of WOZ-taxaties, kunnen we onder begeleiding naar ontwikkelingsdoelen toewerken. Mindset is everything!

Jouw profiel

Het is belangrijk dat je interesse hebt in de vastgoedmarkt en sterk in je schoenen staat. Om processen en projecten aan te pakken is een creatieve en ondernemende denkwijze nodig.

 • Je hebt een hbo denk- en werkniveau;
 • Je bent communicatief sterk en laat niet snel over je heen lopen;
 • Je bent organisatorisch sterk;
 • Je bent sterk in plannen;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving, waar je zelf het initiatief neemt dingen mee op te bouwen.

Kennis en ervaring in deze branche is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Als je niet volledig overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt, biedt Previcus Vastgoed jou eventueel graag passende begeleiding aan.

Wat biedt Previcus jou?

Previcus Vastgoed valt onder de BORON Valuation Group (BVG). De BVG is een ondernemende, innovatieve en datagedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten die allemaal vallen onder de Group.

Het team van Previcus vastgoed is erg hartelijk en spontaan. De sfeer is informeel, gemoedelijk, gezellig en humor is belangrijk. Wij zijn een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt en waar zeker oog is voor elkaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Previcus Vastgoed kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kunde;
 • Een laptop en telefoonvergoeding;
 • Reiskostennvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • Goed pensioen;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen.

Jouw sollicitatieprocedure

 Heb je interesse om meer te horen over de functie van Projectmanager/adviseur? Dan volgt het volgende sollicatieproces:

Nadat we je cv hebben ontvangen volgt een telefonische kennismaking met de Recruiter. Tijdens deze kennismaking vertelt de Recruiter je over Precvicus en de uitdaging die er ligt. Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naartoe wil. Daarnaast wordt op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten.

Ben je na deze kennismaking positief en zijn wij dat ook, dan word je voorgesteld aan Previcus Vastgoed waar je in eerste instantie kennis maakt met de HR Business Partner van de BVG en de manager afdeling Vastgoedbeleggers en Woningcorporaties. Ben jij de Projectmanager/adviseur voor Previcus Vastgoed? Reageer dan direct!