Nieuwe collega’s stellen zich voor

Het afgelopen kwartaal zijn er weer een aantal nieuwe medewerkers gestart. Ze stellen zich hieronder kort voor. 

Cover voor
Cover voor

Shawn Kuijpers

Consultant – Envalue

Ha collega’s, ik ben Shawn Kuijpers, 25 jaar en woon in Groningen. Onlangs heb ik de Master Real Estate Studies aan de RUG afgerond en werk ik sinds september met veel plezier bij Envalue. Wat hobby’s betreft ga ik graag naar festivals en concerten en speel zelf ook gitaar. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en de bouldergym.

Zoran Siebers

Junior taxateur – Envalue

Mijn naam is Zoran Siebers, 27 jaar oud en woonachtig in het centrum van Utrecht. Sinds 15 augustus maak ik deel uit van het taxatie team bij Envalue, waar ik mijzelf in twee jaar tijd tot Register Taxateur zal ontwikkelen. In mijn vrije tijd houd ik van sporten zoals: voetbal, tennis, kickboksen en skiën. In het weekend ga ik graag een avondje uit en bijna iedere thuiswedstrijd ben ik te vinden in stadion Galgenwaard.

Cover voor
Cover voor

Roy Hoenders

Business Controller

Hi! Ik ben Roy en op 1 oktober ben ik gestart als jullie (nieuwe) Business Controller. Samen met mijn zoon Stijn van 8 woon ik in Woerden. In mijn vrije tijd sta ik wekelijks een avond op de bowlingbaan, vind ik het gezellig om te borrelen en eten met vrienden, hou ik van een strand- of boswandeling en werk ik voor mijn eigen bedrijfje Advies Voor Jou. Ik zal wisselend in Utrecht en Boxmeer zijn, dus we komen elkaar ongetwijfeld nog tegen. Ik kijk uit naar een leuke en gezellige samenwerking! Groetjes, Roy

Jens Dekkers

Junior WOZ Consulent – Previcus

Mijn naam is Jens, ik ben 24 jaar oud en ben sinds september werkzaam bij Previcus. Ik woon in een klein dorp genaamd Lithoijen, gelegen in de regio Oss. Don’t worry, ik neem geen messen mee naar kantoor. Over een paar maanden verwacht ik afgestudeerd te zijn aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij te Eindhoven. Naast mijn studie ben ik regelmatig op en naast het voetbalveld te vinden, of kijk ik naar mijn favoriete voetbalclub (Ajax natuurlijk).

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Wellicht tot snel!

Cover voor

Thomas Vries

Senior Marketeer – Previcus

Hoi collega!

Ik ben Thomas Vries en sinds augustus ben ik werkzaam als nieuwe marketeer. Ik woon in Beuningen, met mijn vriendin Kim (en een zestal krielkippen). De foto verraadt enigszins wat mijn hobby is. Bergop vind ik sowieso leuker dan bergaf (ik ben geen elegante afdaler) of wind tegen (dan waai ik weg). Daarnaast doe ik een keer of twee per week alsof ik kan voetballen. In de zaal. Aan de inzet ligt het nooit. Tot slot lees ik graag en luister ik podcasts over geschiedenis.