HR Adviseur

Word jij de nieuwe HR Adviseur bij BORON Valuation Group (BVG)? In deze rol houdt je je bezig met verschillende HR projecten van A tot en met Z. Word jij enthousiast van een uitdagende HR rol waar jij zelf verantwoordelijkheden kan pakken? Dan ben jij de persoon die BVG zoekt!

 

BORON Valuation Group als jouw werkgever

De BVG is een ondernemende, innovatieve en data gedreven organisatie die bestaat uit verschillende entiteiten.

Envalue is gevestigd in Utrecht met 25 medewerkers. Envalue gebruikt de modernste technologieën voor data gedreven taxaties en het creëren van portefeuille inzicht. De vastgoedmarkt vindt het lastig te digitaliseren, terwijl stakeholders zoals banken, overheden en beleggers een steeds verder gaande behoefte hebben aan inzicht en structuur. Met eenduidige data, automatisering en een gedigitaliseerd werkproces helpt Envalue zijn klanten vooruit. Envalue biedt het totaalpakket van taxaties binnen vijf werkdagen tot een online portaal waarin u volledig inzicht krijgt in de prestaties.

Previcus is gevestigd in Boxmeer met 61 medewerkers. Previcus is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die bedrijven, instellingen en woningcorporaties in heel Nederland helpt bij het controleren van de WOZ waarden. Zij is in 2003 als eerste in Nederland begonnen met het aanbieden van deze dienstverlening.

Omniboxx is gevestigd in Utrecht met 15 medewerkers. Omniboxx betreft Nederlandstalige software voor vastgoedbeheer die ontworpen is om vastgoedbeheerders te helpen. Omniboxx is een modulair pakket van 100% web gebaseerde oplossingen: Omniboxx VGM, Omniboxx Rental en Omniboxx portal en apps.

Kate Innovations is gevestigd in Utrecht met 14 medewerkers. Kate Innovations is een ambitieus en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in softwareontwikkeling voor de vastgoedmarkt. Inmiddels is Kate Innovations uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor klanten in het binnen- en buitenland.  Voorbeelden van grote internationale vastgoedadviseurs zijn: Cushman & Wakefield, Jones Lang Lasalle, Savills en NAI.

Property Pass is ook gevestigd in Utrecht. Property Pass is een softwarepakket waarmee vastgoedeigenaren o.a. huurinformatie gestructureerd kunnen vastleggen, controleren en delen.

 

Jouw rol als HR Adviseur bij BORON Valuation Group

Als HR Adviseur ben je veel aan het sparren met de HR Business Partner van de BVG. Je pakt zelfstandig projecten op, je bent analytisch en adviseert binnen de verschillende entiteiten van de Group. Je werkt samen met een klein HR-team waar je rapporteert aan de HR Business Partner. Samen met het team ondersteun je de gehele BVG (+/-110 FTE). Je houdt je bezig met:

 • De wetgeving omtrent arbeid
 • Ziekteverzuim
 • Performance management
 • Salarisadministratie en compensation & benefits
 • Het inrichten van HR systemen
 • Het schrijven van een (personeel)handboek
 • Het optimaliseren en standaardiseren van HR processen.

 

 Jouw profiel

Het is belangrijk dat je interesse en kennis hebt in arbeidswetgeving en handig bent met het navigeren binnen digitale HR-systemen en MS Office. In deze functie zul je veel aanspraak doen op je analytische, organisatorische, juridische en sociale vaardigheden. Naast de relevante werkervaring en achtergrond heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit.

 • Je hebt tenminste een afgeronde MBO of HBO bij voorkeur in de richting van HRM, Personeelswetenschappen, People & Business Management of aanverwant
 • Je bent punctueel
 • Je hebt een gezonde obsessie voor structuur, processen en compleetheid
 • Je gevoel voor timeframes en prioriteiten zijn natuurlijk voor jou
 • Je zit proactief achter je stakeholders aan en anticipeert op de behoeftes van hen
 • Je pluist dingen uit en communiceert het dan in praktische, relevante en begrijpelijke stukjes informatie
 • Van nieuwe dingen krijg jij energie en je bent comfortabel in een veranderende omgeving.

 

Wat biedt BORON jou?

BVG biedt jou een uitdagende en veelzijdige functie binnen HR, bij een groeiende en dynamische organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. BVG kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kunde
 • 24 vakantiedagen
 • Goed pensioen
 • Mogelijkheid om flexibel te werken
 • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Jouw sollicitatieprocedure

Heb je interesse om meer te horen over de functie van HR Adviseur bij BVG? Dan ontvangen we graag je CV. Vervolgens zal er een telefonische kennismaking met de recruiter plaatsvinden. Tijdens deze kennismaking vertelt de Recruiter je over de BVG en de uitdaging die er ligt. Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naar toe wil. Daarnaast wordt op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten. Ben je na deze kennismaking positief en zijn wij dat ook, dan word je voorgesteld aan de  BVG waar je in eerste instantie kennis maakt met de HR Business Partner. Ben jij de HR Officer voor de BVG? Reageer dan direct