Business Consultant

Word jij de nieuwe Business Consultant voor Omniboxx? Neem jij graag initiatief?  Kun je goed met mensen omgaan? Vind je het leuk om klantcontact te onderhouden en klanten te ondersteunen in hun behoeften? Dan ben jij de persoon die Omniboxx zoekt!

 

Omniboxx als jouw werkgever

Omniboxx valt onder de BORON Valuation Group (BVG). De BVG is een ondernemende, innovatieve en data-gedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten die allen vallen onder de Group:

Omniboxx: Is gevestigd in Utrecht met 8 medewerkers. Omniboxx is Nederlandstalige software voor vastgoedbeheer die is ontworpen om vastgoedbeheerders te helpen processen en communicatie te stroomlijnen. Omniboxx is een modulair pakket van 100% webgebaseerde oplossingen, waaronder: Omniboxx VGM , Omniboxx Rental en Omniboxx portal en apps.

Envalue: Is gevestigd in Utrecht met 25 medewerkers. Gebruikt de modernste technologieën voor data gedreven taxaties en het creëren van portefeuille inzicht. De vastgoedmarkt vindt het lastig te digitaliseren, terwijl stakeholders zoals banken, overheden en beleggers een steeds verder gaande behoefte hebben aan inzicht en structuur. Met eenduidige data, automatisering en een gedigitaliseerd werkproces helpt Envalue zijn klanten vooruit. Envalue biedt het totaalpakket, van taxaties binnen vijf werkdagen tot een online portaal waarin u volledig inzicht krijgt in de prestaties.

Previcus: Is als enigste gevestigd in Boxmeer met 60 medewerkers. Previcus is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die bedrijven, instellingen en woningcorporaties in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ waarde en het controleren van de OZB-aanslagen. Zei zijn in 2003 als eerste in Nederland begonnen met het aanbieden van deze dienstverlening.

Kate Innovations: Is gevestigd in Utrecht met 16 medewerkers. Kate Innovations is een ambitieus en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in software ontwikkeling voor de vastgoedmarkt. Wat begon met het bouwen van een proces tool voor taxateurs in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor klanten binnen en buiten Nederland. Met dat platform bedienen zei o.a. grote internationale vastgoedadviseurs als Cushman & Wakefield, Jones Lang Lasalle, Savills en NAI. Maar ook internationale banken, taxateurs en investeerders.

Property Pass: Is ook gevestigd in Utrecht. Property Pass is een softwarepakket waarmee vastgoedeigenaren o.a. huurinformatie gestructureerd kunnen vastleggen, controleren en delen.

Iedere entiteit werkt vanuit een eigen specifieke niche om de vastgoedmarkt in Nederland (en daarbuiten) voorgoed te veranderen. Mooie bedrijven in vastgoed, nog beter als groep.

 

Jouw rol als Business Consultant voor Omniboxx

In de rol als Business Consultant werk je in een klein team met consultants en developers. Je onderhoud het contact met klanten en helpt ze met de implementatie en onderhoud van hun webbased vastgoedbeheer. Je staat nauw in contact met de developers om problemen en verbeteringen door te kunnen voeren.  Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden, ook binnen de Group. Taken die bij deze functie komen kijken zijn:

 • Je onderhoudt het klantcontact en gaat bij de klant langs;
 • Je verzorgdt het implementatietraject in de breedste zin van het woord;
 • Het meedenken en testen van productverbeteringen;
 • Je geeft trainingen aan bestaande klanten;
 • Je maakt op kantoor je eigen planning en beantwoord emails van klanten.

 

Jouw profiel

Als Business Consultant moet je goed overweg kunnen met verschillende mensen. Je neemt zelf initatief om bij klanten langs te gaan wanneer jij merkt dat dit nodig is. Iedere week heb je een interne meeting om veranderingen en verbeteringen in kaart te brengen, je bent dan ook niet bang om je bevindingen te delen met anderen. Ook herken je je in het volgende:

 • Je hebt tenminste een relevant afgeronde HBO opleiding;
 • Je beschikt over een analytische denkvaardigheid;
 • Je bent een ondernemer;
 • Je neemt verantwoordelijkheid;
 • Je bent een sociaal en gedreven persoon;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring;
 • ICT kennis is een pré;
 • Kennis van de vastgoedmarkt is een pré.

Als je niet 100% overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt in wat je leest, bieden wij jou e.v.t. graag een passende begeleiding aan!

 

Wat biedt Omniboxx jou?

Omniboxx biedt jou een uitdagende, veelzijdige functie, bij een groeiende en dynamische organisatie. Het is een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt, maar zeker oog is voor elkaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Omniboxx kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jou ervaring en kunde;
 • Een auto;
 • Een laptop en telefoon;
 • Eventuele bonusregeling;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goed pensioen;
 • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Jouw sollicitatieprocedure 

Heb je interesse om meer te horen over de functie van Business Consultant bij Omniboxx? Dan volgt het volgende sollicatieproces:

Nadat we je cv hebben ontvangen volgt een telefonische kennismaking met de Recruiter. Tijdens deze kennismaking vertelt de Recruiter je over Omniboxx en de uitdaging die er ligt. Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naar toe wil. Daarnaast wordt op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten.

Ben je na deze kennismaking positief en zijn wij dat ook, dan word je voorgesteld aan Omniboxx waar je in eerste instantie kennis maakt met de HR Business Partner.

Ben jij de Business Consultant voor Omniboxx? Reageer dan direct!