HR Officer

HR Officer

Word jij de nieuwe HR Officer bij BORON Valuation Group (BVG)? In deze rol houd je je onder andere bezig met de coordinatie, service en administratie binnen het HR vakgebied. Word jij enthousiast van een uitdagende HR rol waar jij je route zelf kan uitstippelen? Dan ben jij de persoon die BVG zoekt!

 

BORON Valuation Group als jouw werkgever

De BVG is een ondernemende, innovatieve en data-gedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten die allen vallen onder de Group:

Envalue: Is gevestigd in Utrecht met 25 medewerkers. Gebruikt de modernste technologieën voor data gedreven taxaties en het creëren van portefeuille inzicht. De vastgoedmarkt vindt het lastig te digitaliseren, terwijl stakeholders zoals banken, overheden en beleggers een steeds verder gaande behoefte hebben aan inzicht en structuur. Met eenduidige data, automatisering en een gedigitaliseerd werkproces helpt Envalue zijn klanten vooruit. Envalue biedt het totaalpakket, van taxaties binnen vijf werkdagen tot een online portaal waarin u volledig inzicht krijgt in de prestaties.

Previcus: Is gevestigd in Boxmeer met 60 medewerkers. Previcus is een juridische- en taxatietechnische dienstverlener die bedrijven, instellingen en woningcorporaties in heel Nederlan

d helpt bij het verlagen van de WOZ waarde en het controleren van de OZB-aanslagen. Zei zijn in 2003 als eerste in Nederland begonnen met het aanbieden van deze dienstverlening.

Omniboxx: Is gevestigd in Utrecht met 8 medewerkers. Omniboxx is Nederlandstalige software voor vastgoedbeheer die is ontworpen om vastgoedbeheerders te helpen processen en communicatie te stroomlijnen. Omniboxx is een modulair pakket van 100% webgebaseerde oplossingen, waaronder: Omniboxx VGM, Omniboxx Rental en Omniboxx portal en apps.

Kate Innovations: Is gevestigd in Utrecht met 16 medewerkers. Kate Innovations is een ambitieus en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in software ontwikkeling voor de vastgoedmarkt. Wat begon met het bouwen van een proces tool voor taxateurs in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor klanten binnen en buiten Nederland. Met dat platform bedienen zei o.a. grote internationale vastgoedadviseurs als Cushman & Wakefield, Jones Lang Lasalle, Savills en NAI. Maar ook internationale banken, taxateurs en investeerders.

Property Pass: Is ook gevestigd in Utrecht. Property Pass is een softwarepakket waarmee vastgoedeigenaren o.a. huurinformatie gestructureerd kunnen vastleggen, controleren en delen.

Iedere entiteit werkt vanuit een eigen specifieke niche om de vastgoedmarkt in Nederland (en daarbuiten) voorgoed te veranderen. Mooie bedrijven in vastgoed, nog beter als groep.

 

Jouw rol als HR Officer bij BORON Valuation Group

Afhankelijk van je werkervaring ondersteun je of voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Je werkt samen met een klein HR team waar je rapporteert aan de HR Business Partner, je kunt snel verantwoordelijkheden verdienen als je de kansen pakt! Samen met het team ondersteun je de gehele BVG (+/- 115 FTE). Taken in deze functie zijn:

 • HR coördinatie: Zoals het faciliteren van de HR-cyclus van managers en medewerkers m.b.t. planning, HR gesprekken, on- en off boarding, en advies voor HR beleid- en procesverbetering;
 • HR-service: Zoals het zorgvuldig helpen van medewerkers en managers bij vragen en verzoeken over regelingen, processen, systemen en beleid.
 • HR-administratie: Zoals het organiseren en bijhouden van bijvoorbeeld ziekteverzuimdossiers, personeelsdossiers, contracten, lonen en pensioenen in verschillende portalen en systemen.

Ook als je nog maar weinig ervaring hebt in HR, kunnen we, onder begeleiding, naar ontwikkelingsdoelen toewerken. Als je meer ervaring hebt, richten we de rol in met meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Mindset is everything!

 

Jouw profiel

Het is belangrijk dat je interesse en kennis hebt in de arbeidswetgeving en handig bent met het navigeren in digitale HR-systemen, en MS Office. In deze functie zul je veel aanspraak doen op je analytische, organisatorische, juridische en sociale vaardingen. Naast de relevante werkervaring en achtergrond heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit.

 • Je hebt tenminste een afgeronde MBO of HBO bij voorkeur in de richting van HRM, Personeelswetenschappen, People & Business Management of aanverwanten;
 • Je bent punctueel;
 • Je hebt een gezonde obsessie voor structuur, processen en compleetheid;
 • Je gevoel voor tijdlijnen, prioriteiten en vertrouwelijkheid komen natuurlijk voor jou;
 • Je zit proactief achter je stakeholders aan en anticipeert op hun behoeftes;
 • Je pluist dingen uit, en communiceert het dan in praktische, relevante en begrijpelijke stukjes informatie;
 • Van nieuwe dingen krijg jij energie en je bent comfortabel in een veranderende omgeving. Je wilt jezelf uitdagen en zoekt feedback van anderen.

 

Wat biedt BORON Valuation Group jou?

BVG biedt jou een uitdagende, veelzijdige functie binnen HR, bij een groeiende en dynamische organisatie. Het is een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt, maar zeker oog is voor elkaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. BVG kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jou ervaring en kunde;
 • 24 vakantiedagen;
 • Goed pensioen;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken;
 • Voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Jouw sollicitatieprocedure

Heb je interesse om meer te horen over de functie van HR Officer bij BVG? Dan volgt het volgende sollicatieproces:

Nadat we je cv hebben ontvangen volgt een telefonische kennismaking met de Recruiter. Tijdens deze kennismaking vertelt de Recruiter je over BVG en de uitdaging die er ligt. Je krijgt informatie over de cultuur, waar de organisatie staat en waar men naar toe wil. Daarnaast wordt op de functie ingegaan en krijg jij de mogelijkheid om jezelf te presenteren en alles te vragen wat je wilt weten.

Ben je na deze kennismaking positief en zijn wij dat ook, dan word je voorgesteld aan BVG waar je in eerste instantie kennis maakt met de HR Business Partner .

Ben jij de HR Officer voor BVG? Reageer dan direct!